ЦПТО

Напрями

Термін навчання, місяців

Початок навчання

Івано-Франківський ЦПТО

Організація діяльності з обслуговування відвідувачів та створення для них комфортних умов

1,00

Початок навчання в залежності від поданих заяв

Виконання робіт на сучасних РРО

1,00

Робота на РРО (Реєстраторах розрахункових операцій)

0,50

Ведення обліку на підприємствах торгівлі

0,50

Дотримання безпечного ведення робіт у торговельних підприємствах

0,30

Школа фермерства. Основи фермерського господарства

0,30

Основи психології та взаємовідносин в колективі в умовах воєнного стану

0,30

Особливості вирощування та догляд за плодовими деревами і ягідними кущами

0,30

Сучасні технології виготовлення силікатної та керамічної цегли

0,30

Школа фермерства. Технологія вирощування лісових культур та безпека проведення лісокультурних робіт

0,30

Школа фермерства. Сучасні технології вирощування овочевих культур

0,30

Обслуговування котелень на газоподібному паливі     

0,30

Обслуговування котелень на твердому паливі         

0,30

Обслуговування котелень на газоподібному та твердому паливі 

0,30

Основи домедичної допомоги в умовах воєнного стану

0,30

Використання сучасних інформаційних технологій на підприємстві

0,30

Ділова етика і культура спілкування в колективі

0,30

Комунікативно-освітній простір закладів дошкільної освіти: спілкування з дітьми по-новому

0,30

Комунікативно-освітній простір закладів освіти: спілкування з дітьми по-новому

0,30

Новітні технології овочівництва в умовах закритого грунту

0,30

Сучасні технології виробництва ковбасних виробів

0,30

Сучасні технології прибирання та дезінфекції службових приміщень на території закладів освіти

0,30

Школа фермерства. Використання сучасних технологій обробітку грунту

0,30

Школа фермерства. Механізація сільськогосподарського виробництва

0,30

Школа фермерства. Організація проведення механізованих робіт у сільському господарстві

0,30

Школа фермерства. Організація проведення механізованих робіт. Основи раціонального використання сільськогосподарських машин

0,30

Школа фермерства. Основи технічного обслуговування і ремонту сільськогосподарської техніки

0,30

Школа фермерства. Особливості вирощування зернових та технічних культур

0,30

Школа фермерства. Сучасна сільськогосподарська техніка: будова, призначення, догляд та умови використання

0,30

Школа фермерства. Сучасні методи захисту плодового саду від шкідників та хвороб

0,30

Використання сучасних технологій у цегельному виробництві

0,30

Особливості організації і виконання робіт у кар’єрах

0,30

Сучасні методи та форми спілкування з дітьми у закладах освіти

0,30

Школа фермерства. Особливості догляду та утримання бджіл

0,30

Школа фермерства. Особливості роботи у плодовому саду у весняний період

0,30

Школа фермерства. Технологія догляду за лісокультурними рослинами

0,30

Новітні технології у виробництві овочевих та фруктових консервів

0,30

Сучасні методи ведення робіт у цегельному виробництві

0,30

Сучасні технології виготовлення та укладання бетонної суміші

0,30

Технологічні особливості виготовлення тротуарної плитки

0,3

Психологічна стійкість учасників бойових дій

0,2

Школа фермерства. Використання сучасного агродрона у сільському господарстві

0,2

Відновлення емоційного благополуччя особистості

0,2

Школа фермерства. Сучасні технології вирощування продукції рослинництва

0,30

Основи бізнес-планування

0,30

Організація трудових відносин в умовах воєнного стану

0,30

Організація харчування дітей у навчальних закладах

0,30

Полтавський ЦПТО

Користувач ПК: офісні технології та Інтернет

0,30

Комп’ютеризація бухгалтерського обліку (для початківців)

0,50

Комп’ютеризація бухгалтерського обліку (стандарт)

0,30

Новітні технології у освітньому процесі

0,30

Інформаційна гігієна в мережі інтернет. Як вберегтися від маніпуляцій

0,30

Інструменти дистанційного навчання

0,3

Power Point — інтерактивний онлайн-курс (поглиблений)

0,3

Створення презентації в Power Point (базовий курс)

0,3

Створення та дизайн презентацій

0,3

Цифрова грамотність як складова професійної компетентності

0,3

Новітні технології в обробці землі

0,3

Нові технології на с/г виробництві 

0,3

Організація лісогосподарського виробництва

0,3

Сучасні технології вирощування грибів

0,3

Фермерство-школа успішного аграрія

0,3

Фермерство - школа успішного аграрія (цукровий буряк)

0,3

Фермерство - школа успішного аграрія (плодові та кісточкові культури, виноград)

0,3

Фермерство - школа успішного аграрія ( рослинництво: квіти та декоративні культури, овочі закритого та відкритого ґрунту. Плодівництво як галузь рослинництва)

0,3

Фермерство - школа успішного аграрія     ( птахівництво: кури яєчного та м'ясного напрямів)

0,3

Фермерство-школа успішного аграрія ( розвиток та розмноження декоративних дерев і кущів)

0,3

Особливості виконання робіт у с/г галузі

0,3

Технології виконання робіт на елеваторах

0,30

Особливості роботи підприємств аграрного сектору

0,3

Особливості обслуговування ліній виробництва напоїв

0,3

Особливості експлуатації  кухонного обладнання

0,3

Новітні технології пакування кондитерських виробів

0,3

Переробка плодоовочевої та ягідної продукції

0,3

Сучасні технології виготовлення борошняних напівфабрикатів з начинкою

0,3

Організація  роботи у хлібопекарській галузі

0,3

Особливості обслуговування механізмів

0,3

Обслуговування тракторних двигунів

0,3

Технічне обслуговування автотракторних двигунів

0,3

Обслуговування автотракторних двигунів

0,3

Особливості обслуговування вантажного транспорту

0,3

Новітні технології дорожніх робіт

0,3

Технології ремонтно-відновлювальних робіт на дорогах

0,3

Новітні технології у цукровому виробництві

0,3

Сучасні методи роботи із знаряддям вилову

0,3

Новітні технології в цегельному виробництві

0,3

Особливості слюсарно- ремонтних робіт обладнання цукрового виробництва

0,3

Особливості виконання підсобних робіт

0,3

Особливості виготовлення бетонних виробів

0,3

Загальні технології монтажних робіт

0,3

Основи підготовки оператора БПЛА (дрона)

0,2

Особливості обслуговування котельних установок, які працюють на різних видах палива

0,3

Особливості обслуговування котельних установок, які працюють на різних видах палива

0,3

Особливості проведення пайки і монтажу пластикових труб

0,3

Удосконалення фахових компетентностей слюсаря з обслуговування холодильного обладнання

0,3

Особливості виконання робіт на устаткуванні підприємств с/г галузі (обробка пшениці)

0,3

Надання часткової кваліфікації (компетентності) за професією «Слюсар з механоскладальних робіт»

2,2

Монтаж, технічне обслуговування та ремонт електропроводок і освітлювальних електроустановок та мереж

1,4

Особливості обслуговування ліній з виготовлення виробів з легких металів (консервні кришки)

0,3

Особливості видобутку природного каменю

0,3

Оволодіння навиками роботи на обладнанні підприємств швейної галузі

0,3

Особливості обробки швейних виробів

0,3

Надання часткової кваліфікації ( компетентності) за професією «Швачка»

2,2

Набуття наскрізних компетенцій, умінь та навичок, необхідних для виконання основних робочих функцій швачки

0,8

Особливості виконання робіт в умовах швейного виробництва

0,3

Ремонт та обслуговування швейних машин

0,3

Особливості роботи в санаторно-профілакторному закладі

0,3

Торгові обчислення і розрахунки

0,9

Особливості торговельних процесів

0,3

Автоматизація торговельних процесів: робота на ПРРО та РРО

0,5

Професійна етика обслуговування споживачів

0,3

Етика професійного спілкування

0,3

Удосконалення фахових компетенцій працівників торгівлі

0,3

Сучасні технології прибирання приміщень та територій

0,3

Набуття наскрізних компетенцій, умінь та навичок, необхідних для виконання основних робочих функцій продавця продовольчих товарів

0,5

Школа успішного бізнесу: ФОП від А до Я

0,3

Цивільний захист у сучасних умовах

0,3

Особливості використання безпілотного літального апарата в умовах воєнного стану

0,25

Основи ландшафтного дизайну

0,5

Соціально-психологічні аспекти роботи з учасниками бойових дій та особами з інвалідністю внаслідок війни

0,3

Особливості трудових відносин в умовах воєнного стану       

0,3

Основи психологічної допомоги населенню в умовах воєнного стану

0,3

Основи орієнтування та практичної топографії для військових

0,3

Дніпропетровський ЦПТО

Microsoft Excel та Google-таблиці з нуля до PRO

1,5

Графічний та вебдизайн. Проєктування візуальних комунікацій

1,5

Керування БПЛА (дроном): теорія і практика

0,25

Користувач ПК: офісні технології та Інтернет

2,1

Основи роботи з растровими зображеннями в Adobe Photoshop

0,7

Основи розробки вебсайтів

3,1

Офіс-менеджмент з основами діловодства

1,0

Робота та програмування верстатів з числовим програмним керуванням. Лазерне різання та 3D друк

1,1

Створення малого бізнесу: теоретичні основи та практичні аспекти

0,4

Створення об'єктів та сцен 3D-графіки

2,0

Сучасні технології виготовлення кондитерських виробів

0,4

Теоретичні та практичні аспекти складської діяльності

2,5

Технологія виготовлення хлібобулочних виробів

0,4

Цифровізація та комп’ютеризація бухгалтерського обліку

2,2

Цифровізація та товарознавство в організації та веденні торгівлі

1,0

Харківський ЦПТО

Формування цифрової компетентності працівників медичної сфери

0,20

Автоматизація офісної діяльності. Рівень І.

0,45

Автоматизація офісної діяльності. Рівень ІІ.

0,45

Генеруй бізнес-ідею. Розпочни власний бізнес.

0,25

Сучасні агротехнології вирощування сільськогосподарських культур в умовах ринкового господарювання

0,3

Проектування та виготовлення одягу: сучасні тенденції в швейному виробництві

0,25

Особливості роботи з альтернативними видами палива при експлуатації котельних установок

0,25

Підвищення ефективності роботи котельних установок в сучасних умовах

0,25

Особливості роботи з альтернативними видами палива при експлуатації котельних установок

0,25

Приготування страв за технологією су-від

0,3

Сучасні технології монтажу трубопроводів водопостачання

0,3

Оздоблення поверхонь керамічною плиткою за допомогою сучасних матеріалів

0,3

Сучасні методи монтажу гіпсокартонних конструкцій в будівництві

0,3

Сучасні будівельні технології оздоблювання будівель

0,3

Монтажник віконних та дверних конструкцій

0,4

Основи налагодження та програмування токарного обробного центру ЧПК Fanuc 18i TB на обробку деталі

0,25

Сучасні методи обробки на металорізальних  верстатах

0,25

Спеціальне навчання на право виконання робіт підвищеної небезпеки при експлуатації обладнання котельних установок

0,25

Digital Skills. Професійна діяльність у дистанційному форматі

0,2

Business English for professional activities (ділова англійська мова у сфері професійної діяльності)

0,2

Удосконалення навичок  обслуговування котельних установок

0,25

Використання реєстраторів розрахункових операцій у малому бізнесі

0,2

Ділове українське мовлення як ефективний інструмент комунікації у професійній діяльності

0,2

Ефективна організація професійної діяльності з використанням ІТ-технологій

0,2

Інноваційні аграрні технології у фермерському господарстві

0,45

Крапельне зрошення як інноваційний метод вирощування ягідних культур

0,45

Оператор штукатурної станції

1,0

Організація безпечного виконання робіт в сільськогосподарській галузі в умовах воєнного/післявоєнного  стану

0,2

Організація безпечного виконання робіт для трактористів-машиністів в умовах воєнного (післявоєнного) стану

0,3

Організація дитячого харчування FOOD SAFETY в ЗДО та ЗЗСО, система HACCP

0,2

Основні напрями підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва з використанням механізованих робіт

0,2

Підготовка бізнес-плану для залучення гранту за державною програмою «Грант для ветеранів та членів їх сімей»

0,2

Підготовка бізнес-плану для залучення мікрогранту на створення або розвиток власного бізнесу

0,2

Психологічні аспекти професійної адаптації на робочому місці в умовах воєнного/післявоєнного стану

0,2

Створення персонального інформаційно-освітнього простору сучасного педагога

0,2

Фінансовий аналіз та основи впровадження ЕДО для бухгалтера

0,2

Формування цифрової компетентності працівників соціальної сфери

0,2

Штучний інтелект. Особливості використання в освітньому процесі

0,2

Мануальне тестування

1,0

Одеський ЦПТО

AutoCAD - 2022

0,5

Бухгалтерія ФОП (фізичних осіб підприємців)

0,5

Військовий облік на підприємстві: документація та взаємодія

0,3

Виконання робіт на ПК за програмою користувача

0,5

Використання 3D моделювання в медичній сфері

0,7

Використання можливостей комп’ютерної графіки для створення 3D моделей

0,7

Використання програми «Blender» для створення комп’ютерних ігор (3D графіка)

0,5

Використання програми 3Ds Max у різних сферах дизайну

0,5

Використання програми Meshmixer для підготовки моделей до 3D друку

0,5

Використання редактора векторної графіки «CorelDraw»

0,5

Використання сучасних систем Autodesk для виробництва на верстатах з програмним керуванням та 3D друку

0,5

Декоративна штукатурка

0,5

Держпрограма "Е-робота". Отримання державного гранту на створення або розвиток бізнесу.

0,3

Жіночі стрижки

0,5

Забезпечення економічної безпеки  та розвитку підприємства  методами конкурентної розвідки

0,3

З’єднання пластмасових труб прес-кліщами і зварювальним апаратом

0,5

Зелений сільський туризм

0,5

Конструювання швейних виробів

0,5

Монтажник віконних та дверних конструкцій

0,5

Обробка деревини ручним електроінструментом

0,5

Опоряджування поверхонь плитками

0,5

Підготовка управителів багатоквартирного будинку та керівного складу підприємств ЖКГ, що надають послуги з управління та утримання житлового комплексу

0,5

Підприємницька діяльність у сфері малого бізнесу

0,5

Правила технічної експлуатації та правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів

0,3

Психологія управління в ОСББ

0,5

Ручне аргонодугове зварювання неплавким вольфрамовим електродом

0,5

Ручне дугове напівавтоматичне зварювання

0,5

Спеціаліст з монтажу пласких покрівель

0,5

Страховий бізнес

0,5

Сучасна теорія та практика харчування дітей в закладах освіти 

0,3

Сучасні технології бухгалтерського обліку та фінансової звітності

0,5

Технологія приготування супів

0,4

Фарбування волосся

0,3

Функціональні можливості редактору растрової графіки Adobe Photoshop

0,5

Психологічна допомога у подоланні стресових та тривожних станів

0,2

Соціально-психологічна підтримка ветеранів та їх сімей

0,2

Чоловічі стрижки

0,3

Львівський ЦПТО

Дотримання безпечних умов праці на лінії з виробництва морозива

0,25

Технології комп'ютерної обробки інформації

0,5

Сучасні вимоги до організації та ведення робіт у сільськогосподарських підприємствах

0,25

Нові технології виробництва цегли

0,25

Застосування новітніх технологій у виробництві цегли

0,25

Дотримання сучасних вимог при веденні сільськогосподарських та лісокультурних робіт

0,25

Виконання робіт на сучасних реєстраторах розрахункових операцій

0,60

Базові основи роботи на реєстраторах розрахункових операцій

0,25

Агротехнічні заходи підвищення врожайності ягідних культур та технології збереження якості плодів

0,25

Рівненський ЦПТО

Використання інформаційних технологій у професійній діяльності

0,3

Комп’ютерна грамотність відповідно до Рамки цифрових компетентностей для громадян України

0,3

Створення додатків в середовищі Unity 3D на С#

3,2

Тестування програмного забезпечення

2,1

Організація обліку матеріальних цінностей з використанням комп’ютерних програм

0,7

Робота з програми комп’ютерної графіки  «АutoCAD» та «АrchiCAD»

3,2

Практичний web-дизайн: проектування, створення та супроводження web-вузла

3,2

Створення тривимірної графіки у програмі «Autodesk 3ds МАХ»

3,2

Основи комп’ютерної графіки та web-дизайну

2,2

Сучасні технології обробки тестової та графічної інформації

2,0

Основи цифрової фотографії (для початківців)

0,4

Комп’ютеризований бухгалтерський облік

1,1

Виконання робіт на сучасних реєстраторах розрахункових операцій

0,5

Організація торгівлі будівельними, господарчими та електропобутовими товарами

2,1

Організація та технологія ведення торговельних процесів

1,0

Організація праці на підприємствах роздрібної торгівлі відповідно до нормативних вимог

0,3

Сучасні технології у мистецтві карвінгу

0,5

Сучасна теорія і практика організації харчування дітей в ЗОШ

0,5

Сучасна теорія та практика обслуговування гостей кафе, бару та ресторану (для барменів, кухарів)

1,2

Організація  обслуговування відпочиваючих в санаторно-оздоровчих комплексах

0,7

Організація харчування дітей в санаторно-оздоровчих комплексах

0,7

Організація обслуговування відвідувачів в закладах громадського харчування

0,5

Організація обслуговування урочистих заходів в закладах ресторанного господарства (для кухарів)

0,7

Освоєння технологічного процесу виробництва хлібобулочних виробів із застосуванням автоматичних ліній

2,1

Новітні технології приготування кави та кавових напоїв

0,4

Сучасні технології приготування борошняних кондитерських виробів

1,0

Технології виготовлення твердих сирів

0,3

Впровадження нових технологій переробки, зберігання та консервування плодів та ягід  на підприємстві АПК

0,5

Дотримання вимог охорони праці та гігієни в закладах дитячого харчування

0,3

Організація харчування в шкільних їдальнях та основи системи ХАССП (НАССР)

0,3

Вивчення нової техніки і прогресивних технологій вирощування та захисту основних сільськогосподарських культур

0,3

Технології виробництва основних видів сільськогосподарської продукції в особистих селянських господарствах 

0,3

Сучасні технології підготовки полів та насіння сільськогосподарських культур до посіву. Посів (садіння), догляд та збирання врожаю

0,5

Нові технології вирощування сільськогосподарських культур з використанням сучасної сільгосптехніки

0,3

Сучасні технології та комплекс машин для  вирощування основних сільськогосподарських культур (для трактористів-машиністів сільськогосподарського виробництва)

0,5

Технічне обслуговування і ремонт сучасної сільськогосподарської техніки

0,5

Засоби підвищення врожайності основних сільськогосподарських культур 

0,3

Сучасні вимоги до організації та ведення робіт на підприємствах  АПК

0,6

Технічна експлуатація машин, механізмів та обладнання при видобутку торфу (для механізаторів)

1,0

Основи овочівництва відкритого та закритого грунту

0,5

Нові технології обробки качанів кукурудзи

0,3

Сучасні технології збирання та зберігання кукурудзи на підприємствах АПК

0,3

Нові технології вирощування овочевих культур родини «Капустяні»

0,3

Новітні прогресивні технології обробітку посівів цукрового буряка

0,5

Нові технології вирощування хмелю на підприємствах АПК 

0,3

Сучасні технології вирощування та обробки хмелю органічними речовинами

0,5

Технологія вирощування, догляду, зберігання та доробки шишок хмелю

0,3

Організація роботи на зернотоках

0,5

Технологія заготівлі та зберігання сіна на підприємствах АПК

0,3

Cучасні технології вирощування розсади та овочевих культур в умовах закритого та відкритого грунту

0,5

Технології вирощування плодово-ягідних культур та безпека проведення робіт 

0,5

Догляд за садом у весняний період у фермерських господарствах

0,3

Догляд за бджолами і одержаною від них продукцією

0,3

Основи бджільництва

1,1

Розведення та вирощування прісноводної риби

0,5

Літньо-табірне утримання великої рогатої худоби

0,3

Новітні технології утримання  великої рогатої худоби  на підприємствах АПК

0,3

Вивчення сучасних технологій обробітку цикорію

0,3

Технологія вирощування біоенергетичних культур

0,7

Заготівля, збереження та здача в переробку цукросировини

0,5

Інтенсивні методи ведення тваринництва на підприємствах АПК 

0,3

Догляд за великою рогатою худобою на тваринницьких фермах

0,3

Вирощування посадкового матеріалу: сіянців, саджанців та догляд за ними

0,7

Технологічні особливості робіт в лісовому господарстві  

0,3

Посадка лісових культур та догляд за ними 

0,3

Виконання підсобних робіт у сільському господарстві

0,5

Експлуатація і ремонт сільськогосподарської техніки

0,3

Заготівля та зберігання грибів та лісових ягід

0,3

Робітник на лісокультурних (лісогосподарських роботах)

1,2

Технологія вирощування овочів та безпека проведення робіт у тепличному господарстві

0,5

Вирощування лісових культур та безпека проведення лісокультурних робіт

0,5

Сучасні технології вирощування ягідних культур

0,3

Заготівля молочної сировини у населення

0,3

Сучасні технології посадки лісових культур та догляд за ними

0,3

Сезонне технічне обслуговування тракторів та сільськогосподарських машин

1,0

Сучасні технології підготовки насіння та захисту посівів на підприємствах АПК

0,3

Шляхи підвищення врожайності сільськогосподарських культур

0,5

Організація власної справи     

0,6

Психологічні аспекти роботи на підприємствах, установах, організаціях в умовах воєнного стану   

0,3

Технології вирощування плодово-ягідних культур та аспекти органічного виробництва їх продукції

0,5

Технологія утримання та відгодівлі свиней

0,5

Правила відбору та підготовки корів до машинного доїння

0,5

Особливості вирощування озимого ріпаку

0,3

Сучасні підходи до захисту сільськогосподарських культур від шкідників

0,3

Навчання операторів котелень та машиністів кочегарів з будови та безпечної експлуатації парових та водогрійних котлів в обсязі виробничих інструкцій та інструкцій з охорони праці

0,3

Сучасні вимоги охорони праці на робочому місці

0,3

Безпечні методи та прийоми обслуговування котелень

0,3

Експлуатація сучасних видів великогабаритних транспортних засобів вітчизняного та закордонного виробництва

0,5

Експлуатація великогабаритного вантажного автотранспорту

0,3

Основи технології виробництва цегли

0,3

Сучасні технології виробництва глиняної та пресованої цегли

0,5

Сучасні технології виробництва глиняної та силікатної цегли

0,5

Технологія  виробництва цегли з випаленої глини

0,6

Технологія  виробництва цегли на сезонному цегельному заводі

0,7

Облік та збереження цукросировини на цукровому заводі 

0,3

Технологічний контроль та аналіз у цукроварінні

5,0

Технологічні особливості виготовлення натуральних овочевих консервів на овочепереробних підприємствах

0,3

Технологічні особливості виконання фасувальних робіт

0,5

Технологічні особливості виробництва морозива

0,3

Сучасні технології та устаткування для виготовлення, формування та різання цегли

0,5

Сучасні технології виготовлення натуральних овочевих консервів

0,7

Технологічні особливості виробництва керамічної цегли

0,5

Технології виробництва цегли з випаленої глини та дотримання вимог охорони праці

0,5

Зернопереробка, виробництво круп і комбікормів

0,3

Організація праці на робочих місцях на підприємствах з переробки молока

0,30

Технології переробки риби та рибної продукції

1,00

Технологічні особливості виготовлення натуральних овочевих консервів на овочепереробних підприємствах

0,30

Техніка виконання бланшувальних та варильних робіт

1,90

Технологія обробки легкого одягу

3,00

Технологія обробки спеціального одягу

3,00

Технологія приготування напівфабрикатів з пісочного та вафельного тіста, виробництво сухарів та сухого печива

0,50

Новітні технології виконання мулярних, лицювальних та плиткових робіт

0,50

Сучасні технології оздоблювальних, лицювально-плиточних робіт

2,10

Новітні технології виконання мулярних робіт

0,50

Виконання підсобних робіт у будівельній галузі

0,30

Сучасні технології монтажу гіпсокартону

0,70

Монтажник віконних та дверних конструкцій

0,40

Особливості виконання робіт на сучасних деревообробних верстатах

0,50

Технологія збирання корпусних меблів 

0,30

Виготовлення виробів з лози

0,50

Виготовлення арматури з бляхи

1,30

Ремонт і технічне обслуговування машин та устаткування промислового призначення

0,50

Технології обробки бурштину

2,50

Обробка природного каменю

0,40

Новітні технології швейного виробництва та художнього оздоблення одягу

0,30

Виготовлення одноразового одягу для хімічного захисту

0,30

Технологічні особливості пошиття одноразового медичного одягу

0,50

Технологія виготовлення та оздоблення матеріалів одягового та інтер’єрного призначення на сучасних видах швейного обладнання

1,40

Технологія виготовлення спецодягу

1,50

Використання сучасних інноваційних технологій при виготовленні швейних виробів

2,00

Використання сучасних технологій у швейному виробництві

0,30

Сучасні технології з косметології, макіяжу, візажу, перукарських послуг для салонів краси

2,20

Сучасні технології обслуговування клієнтів в салоні краси (манікюрні та педикюрні послуги

3,20

Сучасні технології обслуговування клієнтів в салоні краси (перукарські послуги)

3,20

Надання сучасних перукарських послуг

3,20

Техніка виконання сучасних чоловічих та жіночих стрижок

1,70

Надання соціальних послуг різним категоріям населення

0,50

Виконання робіт під час будівництва та ремонту автомобільних доріг

0,30

Сучасні технології  ландшафтного дизайну, благоустрою та озеленення території

1,40

Підприємець-початківець

0,50

Порядок подачі електронної звітності та обсяг розрахункових операцій в органи ДПС

0,30

Соціальні робітники (для Товариства Червоного Хреста)

0,50

Виконання пакувальних робіт у складських приміщеннях

0,50

Польська мова (рівень А1-В1)

1,00

Сучасні технології в озелененні території

0,30

Розпочни власний бізнес: практичні аспекти діяльності

0,50

Надання соціальних послуг малозабезпеченим громадянам та людям похилого віку

1,40

Набуття наскрізних компетенцій, умінь та навичок, необхідних для виконання основних робочих функцій на підприємстві, в установі, організації

1,00

Керування БПЛА (дрони): теорія і практика

0,20

Організація надання психологічної допомоги у воєнний час

0,30

Сумський ЦПТО

Підприємництво та бізнес-планування

0,4

Генеруй бізнес ідею. Розпочни власний бізнес

0,4

Керування БПЛА (дроном): теорія і практика

0,3

Налагодження й застосування супутникового зв’язку Starlink: курс користувача

0,3

Сучасне сільськогосподарське виробництво: особливості застосування елементів точного землеробства під час проведення обробітку площ, використання агродрона при внесенні добрив та засобів захисту рослин

0,3

Школа фермерства: сучасні технології сільськогосподарського виробництва

0,3

Школа фермерства: бджільництво. Виконання сезонних робіт на пасіці (помічник бджоляра)

1,0

Школа фермерства: садівництво. Практичний курс створення сучасного ефективного саду. Ягідництво. Технологія організації вирощування плодоовочевої та ягідної продукції. Переробка зберігання  та реалізація

1,0

Школа фермерства: тепличне господарство. Вирощування овочів, розсади та квітів закритого ґрунту

1,0

Основи садово-паркового та ландшафтного дизайну, озеленення територій, догляд за багаторічними декоративними насадженнями

0,5

Побутове та промислове зварювання: методи та прийоми. З’єднання та заміна поліпропіленових труб систем водопостачання, опалення та систем каналізації

1,0

Монтаж санітарно-технічних систем та устаткування

0,4

Ремонт електроніки та дрібної побутової техніки - курс майстра

1,0

Сучасні технології у швейному виробництві. Пошиття та ремонт одягу

3,0

Підготовка управителів багатоквартирного будинку та керівного складу підприємств ЖКГ, що надають послуги з управління та утримання житлового комплексу

0,4

Підготовка фахівців з монтажу та обслуговування сонячних електростанцій (СЕС)

0,4

Кошторисна справа та ціноутворення у будівельних, ремонтних та реставраційних роботах

1,0

Цифровізація бухгалтерського та податкового обліку, звітність

2,0

Сучасні фахові компетентності працівників торгівлі та ресторанного сервісу: виконання операцій на сучасних РРО та POS-терміналі

0,5

Основи та практичне застосування технології штучного інтелекту

0,5

Практичний web-дизайн: проектування, створення та супроводження web-вузла

2,0

Цифровий маркетинг: створення, наповнення та ведення сторінок соціальних мереж комерційного призначення. Продаж і просування товарів та послуг  у соціальних мережах

1,0

Цифрова освіта та медіаграмотність в професійній діяльності та повсякденному житті

0,3

Курс Office (Word, Excel, Power point). Excel Basic, Excel Professional

0,5

Створення сучасного персонального інформаційного освітнього простору педагогічного працівника

0,7

Основи надання першої домедичної допомоги та навичок самодопомоги

0,3

Практичний курс психологічної просвіти, адаптації та розвантаження

0,5

Сучасні інженерні рішення у професійній діяльності при виконанні завдань. Топографія та орієнтування на місцевості

0,3

Основи приготування їжі. Виготовлення кондитерських та хлібобулочних виробів. Автоматизація кухонних робіт

1,0

Використання новітніх систем автоматизації технологічних процесів під час експлуатації котельного обладнання, що працює під тиском на твердому паливі

0,3

Використання новітніх систем автоматизації технологічних процесів під час експлуатації котельного обладнання, що працює під тиском на газоподібному паливі

0,25