Мальовниче місто Новий Розділ розкинулося на лівобережному схилі Дністра і є одним із наймолодших у Львівській області. Природа тут чудова, чого не можна сказати про сферу побутових послуг. Але все ж знаходяться сміливці, котрим вдається втілити в життя бізнес-ідею та розпочати власну справу у сфері обслуговування.
Сьогодні мова піде про успішну історію створення неперевершеного смаку, що розпочалася із великої дружби. Виходець із Нового Роздолу Андрій Андреюк спільно з товаришем у Львові відкрив студію їжі Kvadrat Sushi&Pizza. Основна специфіка закладу – приготування і швидка доставка суші та піци. Підприємець зробив акцент саме на оперативній доставці смачних страв, до того ж замовити якісну їжу можна за досить помірною ціною. 
«Ми постійно працюємо над поліпшенням показників, щоб відповідати міжнародним вимогам. Це й дозволяє зберігати позицію лідера в місті Лева. Щодня доставляємо клієнтам не тільки їжу, а й справжнісіньке задоволення», – переконує Андрій.
З часом друзі вирішили розширити свій бізнес за межі Львова. Так Kvadrat Sushi&Pizza з’явився в містах Рівне та Новий Розділ, а через два місяці планується відкриття у Хмельницькому та Червонограді.
Андрій активно співпрацює з Новороздільською міською філією Львівського обласного центру зайнятості. Підприємець постійно подає інформацію про потребу в працівниках та за сприяння служби зайнятості здійснює добір персоналу. Як результат – четверо безробітних успішно знайшли роботу, поповнивши колектив популярного в регіоні бренду.
Власник запевняє, щоб стати членом їхньої команди потрібно головне – бажання працювати. Він додає: «Досвід роботи не обов’язковий. Якщо ти амбітний та відповідальний, ми створимо всі умови для розвитку та заробітку».
Сьогодні Kvadrat Sushi&Pizza – улюблена служба доставки в регіоні. Мешканці різних міст із задоволенням звертаються до студії їжі. Адже два товариші поєднали неперевершені страви японської та італійської кухонь із українськими цінами та європейською бездоганністю. Компанія працює під зареєстрованою торговою маркою, даруючи своїм клієнтам насолоду від насиченого смаку фірмових страв.