18.08.2016 | 11:58

Керівникам закладів громадського харчування, власникам ресторанних комплексів, приватним підприємцям, домогосподаркам та усім охочим Рівненський центр профтехосвіти пропонує унікальні курси карвінгу. Це особлива техніка різьблення по фруктах та овочах, що дозволяє зробити оформлення столу особливим.

За час навчання усіх охочих навчать володіти спеціальним професійним інструментом, створювати особливу атмосферу свята, організовувати незабутні дитячі частування, оформлювати унікальні кулінарні натюрморти та смачні тематичні композиції. Заняття проводить викладач – майстер виробничого навчання, кухар 5 категорії Наталія Тис, що закінчила Київську Школу карвінгу «Академія успіху». Курси триватимуть 3 дні й закінчаться врученнями Сертифікатів.