19.08.2016 | 16:18

16 серпня у Закарпатському обласному центрі зайнятості відбулася зустріч заступника директора центру Ольги Сівач та начальників профільних відділів ТОВ «Ядзакі Україна». Учасники розпланували графік спільних заходів, аби дібрати персонал на тисячу новостворених вакансій у корпорації.

«Ядзакі Україна» – це частина міжнародної корпорації «YAZAKI», що виготовляє продукцію у сфері автомобілебудування. Завдяки високим стандартам праці та професійному менеджменту, компанія є лідером на ринку електрокабельної продукції для потужних корпорацій. Стратегія розвитку підприємства на наступні три роки передбачає залучення нових проектів зі створенням додаткової тисячі робочих місць. Аби підібрати кваліфікований персонал, компанія активно співпрацює із Закарпатською обласною службою зайнятості.

 Найближчим часом у Перечинському, Великоберезнянському, Мукачівському, Берегівському, Свалявському та Ужгородському районах фахівці служби зайнятості разом з представниками компанії вивчатимуть вимоги місцевих шукачів роботи щодо умов праці й розміру зарплатні. Мета – зрозуміти які потреби у потенційних фахівців та створити для них максимально комфортну атмосферу. Заходи  будуть проходити у форматі ярмарків вакансій, де підприємство презентуватиме себе й наочно представлятиме процес виробництва. Місцеве населення поінформують щодо наявних вакансій на підприємстві та вимог до претендентів. Заплановані й індивідуальні консультації для зацікавлених кандидатів.

Представники «Ядзакі Україна» зауважили, що для інженерно-технічних та офісних працівників важливо розмовляти англійською. Втім висока для регіону заробітна плата, яка в середньому коливається від 6000 до 16000 гривень є гарним стимулом для саморозвитку